Surface Pro 4 met 1TB opslag komt naar Nederland

Goed nieuws voor de consumenten welke opzoek zijn naar een nieuwe Surface Pro 4 met meer opslag. De high-end Windows convertible krijgt 1TB aan opslagcapaciteit. De Microsoft Surface Pro 4 met 1TB aan opslag komt naar Nederland. Rond de zomer zal de convertible verschijnen in Nederland. Zo heeft Microsoft laten weten. 

Surface-Pro-4-4

Surface Pro 4 met 1TB

Deze week heeft Microsoft meer informatie gegeven over de komst van de Surface Pro 4 met 1TB aan opslagruimte. De Windows convertible wordt deze zomer in Nederland verkocht. Over een adviesprijs is vooralsnog niks bekend.

Naast de bevestiging van het 1TB exemplaar heeft Microsoft ook laten weten dat de Surface Pro 4 en Surface Book met 1TB geheugen beschikbaar zullen komen in Australië, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland

Beschikbaarheid Surface Pro 4

Op dit moment wordt het 512GB exemplaar met een Intel Core i7 en 16GB RAM verkocht voor een advies bedrag van 2449 euro. Het goedkoopste model met een Intel Core m3 heeft een adviesprijs van 999 euro.

Vorig artikelGratis variant Evernote wordt behoorlijk beperkt
Volgend artikelBlackberry werkt aan drie nieuwe Android smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in