Lenovo brengt budget-smartphones naar Nederland

Lenovo gaat zijn budget smartphones naar Nederland brengen. Het gaat hierbij om de goedkope Lenovo B en Lenovo C smartphone-lijn. De telefoons worden verkocht voor respectievelijk 99 en 149 euro. 

lenovobDe Lenovo B is de goedkoopste variant van de smartphones. Voor het prijskaartje van 99 euro krijg je de beschikking over 4,5-inch scherm met een resolutie van 800×450 pixels. Foto’s maak je met een 5-megapixelachtercamera of 2-megapixelselfiecamera. Onder de motorkap is er een quadcore-processor van MediaTek te vinden in combinatie met 1GB aan RAM. Het toestel ondersteunt dual sim en 4G.

Lenovo C2 Power

lenovoc2powerDe Lenovo C2 Power is een duurdere variant welke de beschikking heeft over een grotere accu. De Lenovo C2 Power heeft een accu met een capaciteit van 3500mAh. Zeker voor zijn prijsklasse een behoorlijk grote accu. Deze smartphone beschikt net als de Lenovo B over een Mediatek quadcore processor, de  C2 Power is wel uitgerust met 2GB aan werkgeheugen.

Beide toestellen draaien op Android 6.0 Marshmallow met een aangepaste skin van Lenovo. Wanneer de smartphones naar Nederland komen is vooralsnog onduidelijk. Wel is bekend dat de smartphones worden verkocht voor respectievelijk 99 en 149 euro.

 

VIADroidapp
Vorig artikelAlles wat je moet weten over 4G
Volgend artikelBlu komt met Blu Life One X2 budget smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in