Apple heeft slimme taken-app Workflow overgenomen

Apple heeft de iOS-app Workflow overgenomen. Met de app is het mogelijk om taken in andere apps te automatiseren. Het bestaande team van vier ontwikkelaars gaat nu voor Apple aan de slag, zo heeft het bedrijf laten weten. 

De app blijft beschikbaar in de App Store. Wel wordt de applicatie vanaf donderdag gratis aangeboden in de Store. Met de Workflow app is het mogelijk om eenvoudig snel taken uit te voeren in verschillende apps. Gebruikers via een snelle en eenvoudige manier zorgen dat bijvoorbeeld de laatste foto’s naar Dropbox worden verzonden. Deze automatische taken kunnen met één druk op de knop uitgevoerd worden via een iOS-widget.

Hoeveel Apple heeft betaald voor de overname is niet bekend. Het is nog onduidelijk wat Apple van plan is met de app. Wel heeft Apple direct een update aangebracht. Zo worden de kaarten niet langer geopend met Google Maps, maar met de kaartendienst van Apple. Ook concurrerende platformen zoals Telegram, Uber, Street View, en Google Chrome zijn verwijderd uit de app.

Vorig artikelHuawei P10 smartphone verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelGoogle Assistant komt naar OnePlus 3 en 3T

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in