Essential Phone krijgt prijsverlaging van 200 dollar

Een aantal maanden geleden verscheen de Essential Phone op de markt. De smartphone is een project van Android-oprichter Andy Rubin. In de Verenigde Staten heeft de smartphone een opvallende prijsverlaging gekregen. 

De Essential Phone is de smartphone van Android-oprichter Andy Rubin. Het toestel valt op door het 5.7-inch scherm welke zo goed als de volledig voorkant van het toestel in beslag neemt. Het scherm beschikt over een screen-to-body ratio van ruim 85 procent.

 Essential Phone

Bij de lancering verscheen de smartphone voor een bedrag van $699. Zeker in vergelijking met de concurrentie is dit een behoorlijk prijssegment voor een onbekende smartphone. De voorkeur gaat vooral uit naar de bestaande merken.

Essential Phone heeft gister een prijsverlaging aangekondigd van 200 dollar. Een prijsverlaging van bijna 30 procent is behoorlijk fors. Kopers welke het toestel eerder hebben gekocht, kunnen op de website hun gegevens invullen om een tegoedbon van 200 dollar te ontvangen.

De smartphone wordt nu verkocht voor een adviesprijs van 499 dollar. De smartphone is vooralsnog niet te verkrijgen in Nederland.

Vorig artikel‘Tesla gaat mogelijk fabriek bouwen in China’
Volgend artikel‘Google Pixel 2 XL heeft problemen met ingebrand scherm’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in