Review: Renault Zoe

Inleiding

Op Technieuws.com worden normaal gesproken tech producten getest, bij deze review is het product iets anders dan normaal. Wij hebben namelijk één week lang de Renault Zoe getest. De Renault Zoe beschikt over de nieuwste technieken,  rijdt praktisch geluidloos en is vrij van trillingen dankzij de stille elektrische motor zonder bewegende delen.

De Renault Zoe heeft vele technische onderdelen aan boord welke wij als Tech website uitgebreid zullen testen, tijdens onze review zullen we voornamelijk de technische onderdelen beschrijven. De Renault Zoe is de eerste volledig elektrische hatchback van Renault welke is voorzien van een elektromotor. De motor heeft een vermogen van 88pk met een koppel van 220Nm.

De elektrische auto is ook nog redelijk vlot aangezien de acceleratie van 0-100 km/h wordt afgelegd binnen 13,5 seconden. Renault zet met de nieuwe Renault Zoe een flinke stap in de goede richting wil elektrisch rijden echt populair worden in Nederland, vooral het bereik van de Renault Zoe is redelijk te noemen aangezien één accu duur een gemiddelde actieradius heeft van 140-150 kilometer. Meer informatie over de prestatie’s van de zoe vind je op de volgende pagina’s van de review.

_DSC0025_1200x800

 

_DSC0006_1200x800

_DSC0004_1200x800

Qua technologie is de Zoe een flinke stap vooruit, het media en navigatie systeem wordt ondersteund door Renault R-Link. Het R-Link systeem is aanwezig in de Zoe en uitgerust met een 7-inch touchscreen display. Via het R-Link pakket is het tevens mogelijk om te navigeren met TomTom. Doormiddel van het R-link systeem kan je vele optie’s en instellingen aanpassen, zo kan je veel ontdekken over de rij prestatie’s van de Zoe. Tevens heb je de mogelijkheid om doormiddel van bluetooth een smartphone te koppelen aan het systeem, aangezien er een handsfree  pakket aanwezig is. Meer informatie over het R-Link systeem is zichtbaar inclusief vele afbeeldingen op de volgende pagina’s.

Kenmerken Renault Zoe:

  • 88 PK elektromotor
  • Renault R Link
  • Dynamo aanwezig in remmen
  • Chameleon charger
  • Geheel elektrisch
  • Maximale snelheid 135km/h
  • Bagageruimte 338 liter

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review:

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelBlokker verkoopt Polaroid 7″ MID0714 tablet voor €59,95
Volgend artikelPersafbeeldingen Sony Xperia Z1 op internet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in