Medion superzoom camera MD 86826 te koop bij de Aldi

Vanaf zaterdag 21 december verkoopt de Aldi weer een nieuwe camera, het gaat hierbij om de goedkope Medion Superzoom camera met het type MD 86828. De Medion camera beschikt over een 16 megapixel CMOS sensor en een 26 voudige optische zoom en een 5x digitale zoom. Verder beschikt de Medion MD 86826 camera over de volgende opties: Full HD video-opname 1080p, 60 fps. 22mm-groothoekobjectief.medion-camera

De Medion camera heeft autofocus en intern 128MB geheugen wat je uiteraard kan vergroten doormiddel van een SDHC kaart. De maximale foto resolutie van de camera is 4608×3456 pixels en op video kwaliteit 1920×1080 pixels op een FPS van 30/60. De Medion camera wordt geleverd met een aantal accessoires waaronder een 4GB SDHC kaart en 4 NiMH batterijen inclusief lader. De Medion camera zal verkocht worden voor 129 euro. Vanaf 21 december zal de Medion MD86826 verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 129 euro.

Specificaties:

– autofocus
– PictBridge compatibel
– 128 MB intern geheugen
– SD(HC) kaartlezer
– max. resolutie: camera: 4608×3456 video: 1920×1080
(30/60fps)
– afmetingen: ca. 120x79x88 mm
– gewicht: ca. 455 g
– incl. 4 GB SDHC-kaart, 4x NiMH-batterijen en lader

 

Vorig artikelAVG lanceert gratis virusscanner voor Mac OS X
Volgend artikelPS4 Plus abonnement tijdelijk te koop voor 37,50

20 REACTIES

  1. ik heb af gelopen weekend ook deze camera gekocht .. ik krijg de wifi er niet op .. mijn zoon is hier geweest en wel aardig slim en krijgd het ook niet voor elkaar en net als iedereen hier krijg de code ook niet voor elkaar.. dat mag om mij wel wat duidelijker vermeld worden ..

  2. Zeer goede camera voor dat geld heb hem al enkel jaren en gebruik voor de dvd het programma magix de luxe film en foto, met geluid en titel beelden zeer goed

  3. Voor de tweede keer een storing. De camera staat uit en wil met geen mogelijkheid meer aan. Het ligt niet aan de batterijen.
    Ik vind het vervelend dat ik hem waarschijnlijk weer moet opsturen.
    Wet iemand hoe ik dit kan oplossen zonder hem te moeten opsturen?

  4. ik heb deze camera nu een aantal maanden, en ik ben er erg blij mee. het tasje heb ik in gerolen voor een cameratas met schouderband.

  5. Ik heb de software geïnstalleerd en voor het eerste gebruik moet je een serienummer invullen. Echter het serienummer uit de handleiding klopt niet. Waar kan ik het juiste nummer vinden ?

  6. Zeker de moeite waard om deze camera te kopen zeer tevreden over het resultaat van de foto’s die je kan zien op @TimNaturePics via Instagram

  7. Hallo, op het scherm van de camera als je hem aanzet komt te staan: kaart vergrendelt. Hoe los ik dit verder op?

    • Waarschijnlijk is de kaart dan kapot zo was het bij mij het geval, maar het kan ook dat je het schuifknopje op de SD-kaart zelf op Lock hebt gezet succes!

  8. Ik heb deze camera nu een paar weken en ik moet zeggen: ik sta versteld voor dat geld.
    Hiervoor had ik een Panasonic FZ28 (helaas nu gestolen) maar dit geeft bijna hetzelfde voor de helft van het geld.
    Ben vooral te spreken over de 16 mpixel CMOS sensor. Met 12800 ISO ! ’s nacht foto’s maken in het donker. Wel korrels natuurlijk maar het werkt wel. De beeldstabilisator kan beter. Die van mijn FZ28 was stukken beter. Wat me ook opviel wat dat er geen “chroma aberration” te bespeuren is. Zal wel aan de lens/sensor combinatie liggen. Prima in orde. De aparte programeerbare knop op de achterkant en de AE/AF lock (funtie instelbaar) knop maken het compleet.
    Kortom, ben bet positief over dit aparaat ondanks zijn zeer lage prijs.
    Als ik nog wat slechts moet zeggen: opnamemodus kunsteffecten kan ik niet instellen maar staat wel in de handleiding dat er opties zouden moeten zijn. Heb dit gemeld bij Medion.
    Ook het “tasje” is niet handig. Die zit er alleen maar omheeb, zonder vast te zitten aan bijv. het draagkoord. Die ben je zo kwijt denk ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in