Oudere HTC One ontvangt in mei update naar Sense 6

Na de lancering van de nieuwe HTC One M8 smartphone verkoopt HTC via diverse punten ook nog de oudere originele HTC One smartphone. HTC heeft vandaag bekend gemaakt dat ze alsnog de update zullen vrijgegeven voor het oudere toestel, zo ontvangt de HTC One in mei de update voor Sense 6.

HTC-One-M8

Sense 6.0 is een van de grote updates welke momenteel alleen nog beschikbaar is voor de nieuwe HTC One M8. De interface bij de nieuwere 6.0 schil is nog eenvoudiger en platter dan de huidige versie van Sense. Momenteel is de meest recente Sense versie voor Android 5.5. De grootste veranderingen zullen bestaan uit Motion Launcher, en de camera interface. Motion Launcher is een dienst waarmee je direct functies kan starten vanaf de vergrendel stand.

De oudere HTC One M7 zal rond mei de nieuwe update naar Sense 6 ontvangen, of de Sense omgeving ook naar andere HTC smartphones zal worden verzonden is vooralsnog onduidelijk. Het lijkt erop dat HTC alleen de Sense 6.0 update zal uitrollen voor de HTC One naast de nieuwere HTC One M8.

VIAPhandroid
Vorig artikelMicrosoft verhelpt problemen Windows 8.1 update 1
Volgend artikelInformatiesysteem Comité I gehackt via Heartbleed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in