LinkedIn bereikt 300 miljoen leden

LinkedIn heeft vandaag een nieuwe mijlpijl gehaald, inmiddels zijn er meer dan 300 miljoen geregistreerde gebruikers, van alle actieve gebruikers is ruim tweederde van buiten de Verenigde Staten afkomstig. Vooralsnog heeft LinkedIn geen informatie vrijgegeven over de activiteit van de gebruikers, hoeveel account er van de 300 miljoen actief zijn is vooralsnog onbekend.

LinkedIn is gevestigd in Mountain View, in het Californische Silicon Valley. Momenteel is het bedrijf actief in meer dan 200 landen. Om nog meer leden te werven wil LinkedIn zich inzetten op de mobiele markt. Zo worden er momenteel verschillende apps ontwikkeld voor de mobiele toestellen. Volgens LinkedIn zal er voor het einde van het jaar 50 procent de dienst gebruiken via een smartphone of tablet.

Het bedrijf werd in 2003 opgericht en stelt gebruikers in staat professionele contacten op te bouwen. Met LinkedIn kunnen bedrijven bijvoorbeeld opzoek naar geschikt personeel voor het bedrijf. In 2011 is het bedrijf van de beurs gegaan voor 33 euro per aandeel. Momenteel is het aandeel zo’n 127 euro waard.

 

Vorig artikelGoogle en NASA werken aan robot
Volgend artikelAfbeeldingen nieuwe Apple iPad Air opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in