Motorola komt binnenkort met Moto E smartphone

Het lijkt erop dat Motorola momenteel weer bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe budget smartphone. Vandaag zijn er opnieuw enkele details opgedoken van de Moto E smartphone. Het toestel lijkt vooral een goedkoop alternatief te worden voor de Moto G smartphone.

Moto-E

De Motorola E moet de nieuwe budget smartphone van het merk worden. Volgens diverse bronnen zal Motorola de nieuwe smartphone rond mei van dit jaar op de markt brengen. De Moto E zal een adviesprijs meekrijgen van zo’n 190 euro.

De Moto E zal net iets goedkoper en minder krachtig worden als de Moto G smartphone. Het toestel zou beschikken over een 4,3 inch scherm met een HD-resolutie van 1280×720 pixels, ook is er een 1,2Ghz dual core processor aanwezig met 1GB aan werkgeheugen. Intern is er 4GB opslagcapaciteit beschikbaar. Achterop zit een 5-megapixelcamera, en de accu heeft een capaciteit van 1900 mAh.

Volgens de bron zou de Moto E slechts 6.2 millimeter dik worden, waarmee de Moto E een van de dunste smartphones van het moment zou zijn. Of er een Nederlandse release van het toestel komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelApp van de week: Mailbox
Volgend artikelDashcam kiekt meteoriet in Rusland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in