Sony kampt met tekorten Xperia Z2

Sony kampt met een aantal flinke problemen tijdens de levering van de Xperia Z2 smartphone. Sony heeft momenteel diverse productie problemen waardoor sommige componenten van de Xperia Z2 niet op tijd geleverd kunnen worden voor een goede voorraad in de winkels.

Xperia-Z2

De verkoop van de Xperia Z2 heeft daardoor zo’n vijf tot zeven maanden vertraging in diverse markten waaronder Hongkong, UK en in de VS. Volgens de laatste informatie kan Sony eind april de smartphone leveren in Nederland. Sony is vooralsnog de enige met grote leveringsproblemen aangezien de Galaxy S5 redelijk goed beschikbaar was tijdens de launch in Nederland.

HTC is in maart begonnen met het uitleveren van zijn HTC One M8 vlaggenschip in Australië, China, Engeland (UK), Singapore en de VS. Ook de HTC One M8 is redelijk goed geleverd in de verkoop landen. HTC zal naar verwachting drie tot vijf miljoen M8 smartphones verschepen in het tweede kwartaal van 2014.

De vertraging van de Xperia Z2 heeft ook te maken met de grote vraag van de Xperia Z2, ook tijdens de productie zijn er een aantal problemen en onderdelen die niet geleverd kunnen worden. Volgens Unlocked Mobile komt een leverancier van Sony de afspraken niet na, waardoor een tekort is aan een bepaald onderdeel.

Vorig artikelSamsung gaat vingerafdrukscanner Galaxy S5 verbeteren
Volgend artikelApple werkt aan eigen betaalsysteem

3 REACTIES

  1. Ik heb de mijne via Belsimpel besteld en hoewel de levertijd op de site op 4 weken staat, is mij door hen verteld dat ik hem 8 mei kan verwachten. Is overigens al wel de 2e keer dat deze datum verzet is…

  2. Erg jammer gelukkig had ik hem op tijd gereserveerd bij KPN en kreeg het bericht dat de Z2 vanaf 5 mei bij mij thuis afgeleverd kan worden . Nog eventjes wachten dus maar het zal het zeker waard zijn. Overig wel stom van zo een groot technologie bedrijf als SONY om een fout te maken zo groot dat de meeste landen nog maanden moeten wachten , Ze verliezen hier veel geld mee omdat veel mensen nu naar Samsung of HTC overtappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in