RTL stopt met samenwerking Sizz

RTL heeft deze week bekend gemaakt dat ze zullen stoppen met de Vodafone functie Sizz. Sizz is een virtuele provider van RTL en Vodafone. Beide bedrijven hebben laten weten dat ze vanaf 1 juni geen nieuwe abonnementen kunnen registeren en afsluiten. 

Sizz-provider

Lopende abonnementen blijven tot het einde van het contract in werking. Daarna krijgen bestaande klanten een aanbod om naar een nieuw Vodafone-abonnement over te stappen. Sizz was een provider gericht op de RTL diensten. Bij een abonnement van Sizz was het voor de gebruiker mogelijk om gratis naar uitgezonden RTL programma’s te kijken zonder dat er MB’s worden verbruikt uit het mobiele data-abonnement.

RTL en Vodafone zeggen in een gezamenlijke persbericht dat de missie van Sizz is volbracht. De dienst was vooral gericht op de jongere doelgroep. Voor Vodafone was het een doel om de gebruiker vertrouwd te maken met de smartphone. Hoeveel klanten de provider heeft, is onbekend. Sizz, met vrouwen als doelgroep, werd 3 jaar geleden opgericht. De advertentiecampagnes van de provider, bekend van de slogan ‘Sizz, da’s lekker mobiel’, worden per direct gestaakt.

Vorig artikelSiri komt ook naar Apple TV
Volgend artikeliOS 7.1.1 verbetert accuduur iPhone 4S, iPhone 5 en iPhone 5S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in