Foto’s tonen uiterlijk Galaxy S5 Prime

Vandaag zijn er een aantal nieuwe foto’s opgedoken van de aluminium Galaxy S5 Prime, op de afbeelding is een smartphone te zien met een uiterlijk wat zo goed als hetzelfde is als de Galaxy S5 Prime. De achterkant van de smartphone is nog steeds voorzien van het zelfde uiterlijk en vorm.

gs5p2

Vandaag zijn er een aantal nieuwe foto’s opgedoken van de Galaxy S5 Prime smartphone, opvallend is dat Samsung de speakers heeft verplaats naar de onderkant. Ook is de behuizing in plaats van plastic nu van aluminium gemaakt. De Galaxy S5 is een verbeterde versie van de Galaxy S5 en heeft volgens de geruchten de beschikking over een qHD scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels.

Naast de afbeeldingen is er afgelopen week ook een volledige video van het toestel opgedoken met daarom de Galaxy S5 Active. Het toestel in de video is anders dan de vandaag uitgelekte afbeeldingen, zo is de behuizing voorzien van een gladde aluminium achterzijde. Naar verluidt beschikt de Galaxy S5 Prime over een Snapdragon 805 processor met 3GB RAM. De Galaxy S5 beschikt over een Snapdragon 801 processor en 2GB werkgeheugen.

Video Galaxy S5 Prime:

Vorig artikel‘YouTube heeft interesse in Twitch voor 1 miljard dollar’
Volgend artikelVodafone versnelt landelijke uitrol 4G Netwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in