Marketing render afbeeldingen Galaxy Tab S opgedoken

Deze week zijn er opnieuw enkele afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy Tab S, volgens de laatste geruchten beschikt de tablet van Samsung over een amoled scherm. Deze week zijn er verschillende pers-renders opgedoken welke op de eigen website van Samsung gebruikt gaan worden. 

tab-s-10.5-retail-1

Op de render afbeeldingen is volgens de bron een Galaxy Tab S 10.5 tablet zichtbaar. De nieuwe tablets van Samsung beschikken over een AMOLED scherm  met een resolutie van 2560×1600 pixels. Ook is er een vingerafdruksensor aanwezig in de home-knop van de tablet.

Samsung Galaxy Tab S

Samsung zal de Galaxy Tab S in verschillende groottes op de markt brengen waaronder een 8,4-inch versie en een 10,5-inch versie. Ook komt Samsung met zowel een wit als zwartgekleurd model voor beide varianten. Intern beschikt de tablet over een Samsung Exynos 5420 processor met een snelheid van 1.9GHz en 2GB of 3GB RAM werkgeheugen.

Samsung zal de tablet uitrusten met twee camera’s waaronder een 2,1 megapixel frontcamera en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Als OS heeft Samsung gekozen voor de meest recente versie van Android namelijk Android 4.4.

Vorig artikelHuawei presenteert nieuwe kirin 920 processor
Volgend artikelDit is het E3 aanbod van Electronic Arts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in