Project Tango tablet vanaf volgend jaar te koop voor consumenten

Google zal vanaf volgend jaar de tablet van Project Tango verkopen voor de consument, de tablet is niet een standaard tablet. Vooralsnog zijn er erg weinig details bekend over de nieuwe tablet van Google welke door LG ontwikkeld zal worden. 

google-project-tango-tablet-600x344

De tablet welke door LG gemaakt moet worden moet in 2015 op de markt verschijnen. Er zijn vooralsnog geen afbeeldingen of details bekend van de tablet. Google heeft eerder deze maand een model aangekondigd voor ontwikkelaars. De tablet gericht voor de ontwikkelaars beschikt over een 7-inch full-hd scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Verder is er een Nvidia Tegra K1 chip aanwezig en 4Gb aan werkgeheugen, daarnaast beschikt de tablet over 128GB aan opslagruimte.

Via de camera’s, sensoren en speciale software kan de tablet een zeer gedetailleerd 3d-model van de omgeving maken, dit kan voor verschillende doelen erg interessant zijn, indien er meer informatie bekend is over de Project Tango tablet zullen wij een artikel publiceren op onze website.

Vorig artikelDuurste iPod Touch nu 100 euro goedkoper in Nederland
Volgend artikelGoogle ontkent te stoppen met Nexus lijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in