Google begonnen met uitrol nieuw design Play Store

Google is begonnen met het uitrollen van het nieuwe design voor de Google Play Store. Het nieuwe design voor de Play Store bevat verschillende nieuwe elementen en legt de nadruk op recensies en illustraties, de tekst van de ontwikkelaar wordt in het nieuwe design minder getoond. 

Play-Store-design

De ontwerpers hebben zich aan de nieuwe richtlijnen gehouden volgens het Material Design filosofie concept van Google. In dit nieuwe design concept worden heldere kleuren gebruik in combinatie met vlakken die zich qua grootte van de inhoud aanpassen. Standaard is er maar één regel te zien van omschrijving , als de gebruiker er op klikt wordt er een volledige omschrijving getoond.

Ook de recensies zijn in het nieuwe ontwerp een stuk beter in beeld, zo staat er bovenaan nu een volledig overzicht met een sterrenwaardering van de Google Play gebruikers. Om het nieuwe design te ontvangen op je tablet of smartphone moet je wel even een update downloaden van de Google Play App. Deze wordt de komende tijd gefaseerd uitgerold, het kan dus even duren voordat de update beschikbaar komt in Nederland.

Vorig artikelKillzone Shadow Fall: Twee gratis maps beschikbaar
Volgend artikelMinder winst voor Microsoft door overname van Nokia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in