Specificaties opvolger Xperia Z2 opgedoken

Vandaag zijn de specificaties van de Xperia Z3 smartphone uitgelekt door de beruchte en betrouwbare lekker; Evan Blass. De beruchte twitteraar heeft nu informatie weten te achterhalen over de nieuwe Xperia Z3 smartphone, welke de opvolger moet worden van de huidige Xperia Z2 smartphone. 

Xperia-Z1

Volgens Evan Blass wordt de volgende smartphone van Sony uitgerust met een Snapdragon 801 chipset, de kloksnelheid van de quad core processor bedraagt 2,4Ghz. Verder is het bekend dat de smartphone zal beschikken over een 5,15-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het scherm wordt wel een fractie kleiner dan het huidige topmodel welke beschikt over een 5,2-inch scherm.

Verder beschikt de smartphone over 3GB werkgeheugen, 16GB interne opslagcapaciteit en een 2 0.7 megapixel camera. Verder draait de smartphone van Android 4.4.4. Wel wordt er een groot herontwerp verwacht voor de nieuwe smartphone van Sony. Waarschijnlijk zal Sony de nieuwe smartphone presenteren begin september tijdens de IFA beurs in Berlijn.

Vorig artikelMinder winst voor Microsoft door overname van Nokia
Volgend artikelVeilige chat app Telegram krijgt iPad versie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in