‘Opvolger Nexus 5 wordt gemaakt door HTC’

Het lijkt erop dat de opvolger van de nexus 5 niet ontwikkeld en geproduceerd zal worden door LG Electronics, naar verluidt is HTC bezig met de aankomende Nexus 6 als opvolger van de nexus 5 smartphone. Volgens LG global communications director; Ken Hong is er bij LG niks bekend over de status van de nieuwe smartphone. 

Nexus-6Ook heeft LG nog maar weinig informatie ontvangen over het nieuwe Android Silver programma. LG heeft voor Google twee Nexus smartphones gemaakt waaronder de Nexus 4 en Nexus 5. De smartphones deden het erg goed wat vooral komt door de goede combinatie van eerlijke specs en een interessante adviesprijs in vergelijking met de concurrentie.

Er gaan geruchten rond dat de opvolger van de nexus 5 wordt ontwikkeld door HTC. Aangezien LG heeft laten weten dat er bij hun intern niks bekend, kunnen we verwachten dat HTC inderdaad de nieuwe smartphone zal ontwikkelen voor Google. Het gaat uiteraard om geruchten.

Er zijn inmiddels al verschillende geruchten opgedoken over de Nexus 6, zo beschikt de Nexus 6 vermoedelijk over een 64-bit versie van de Snapdragon 801 chipset geklokt op 3Ghz. Verder beschikt het toestel over een 5,2-inch Full HD dipslay met een resolutie van 1920×1080 pixels en 3GB RAM. Het gaat hierbij opnieuw om geruchten.

Vorig artikelInternationale release voor Samsung Galaxy S5 met dual sim
Volgend artikelOnePlus One ontvangt standaard Android 4.4.4 ROM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in