Manager Apple Store hint naar verkoop datum iPhone 6

Het is inmiddels wel bekend dat Apple werkt aan een nieuwe iPhone 6. Voor de Apple liefhebber worden het drukke dagen. Op 9 augustus of 14 augustus is de opening van de Apple Store in Den Haag, op 16 september is er een Special Event en volgens de laatste berichten zal Apple op 15 oktober beginnen met de verkoopstart van de iPhone 6. 

iphone-6-sizes-1400766610

De datum 15 oktober voor de verkoop start wordt genoemd door MacRumours, de datum is gebaseerd op uitspraken van een manager tijdens een meeting van de Apple Store medewerkers. Volgens de leidinggevende zou 14 oktober een ontzettend drukke dag worden voor de medewerkers.

Wel is het gerucht nog niet helemaal betrouwbaar aangezien de datum op een dinsdag valt, tot nu toe startte de verkoop van de nieuwe iPhone altijd op een vrijdag. Het is vreemd als Apple hiervan ineens zal afwijken. Hierdoor lijkt een datum zoals 27 september of vrijdag 4 oktober meer geschikt volgens de vorige Apple verkoop data. Nederlanders zullen sowieso nog even geduld moeten hebben. Nieuwe iPhones gaan altijd eerst in grotere landen als de VS, UK, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan en Singapore in verkoop, na enkele weken gaat de verkoop pas in andere landen van start.

Vorig artikelOverheid Rusland wil toegang tot broncode Apple en SAP
Volgend artikelAsustor heeft compatibiliteit voor nieuwe WD Red Pro schijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in