OnePlus One vanaf oktober te koop voor iedereen

Goed nieuws, voor de gebruikers welke graag een nieuwe OnePlus One willen kopen maar geen zin hebben in het invite programma van OnePlus. Het lijkt erop dat OnePlus de smartphone vanaf oktober geheel openbaar zal verkopen. Momenteel is het alleen mogelijk om de smartphone via een uitnodiging te kopen. 

Volgens de orginele planning zou de OnePlus One vanaf september in de vrije verkoop gaan, dat plan is nu gewijzigd aangezien de smartphone vanaf oktober waarschijnlijk voor iedereen te koop zal zijn. De OnePlus One is een high-end smartphone welke voor een zeer aantrekkelijke prijs wordt verkocht. Het 16GB model wordt verkocht voor 269 euro, terwijl het 64GB model voor drie tientjes extra verkocht zal worden.

Oneplus-4

De OnePlus One

De OnePlus One is een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Verder beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 801 chip met een 2,5Ghz quadcore-processor. De processor wordt ondersteund door 3GB aan werkgeheugen. Om het toestel te voorzien van stroom is er een flink accu met een capaciteit van 3100 mAh aanwezig. Ondanks het grote scherm en de flinke accu weegt het toestel maar 162 gram.

 

Vorig artikeliPhone 5 vervangingsprogramma nu ook in Nederland beschikbaar
Volgend artikelHalf jaar gratis Netflix bij Vodafone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in