Windows 9 vooral gericht op huidige Windows 7 gebruikers

De opvolger van Windows 8.1 zal er anders uit zien dan de huidige Windows 8/ Windows 8.1 omgeving. Zo wil Microsoft meer richting de vertrouwde Windows 7 omgeving gaan met een startmenu. De  opvolger van Windows 8.1 zal ook meer gericht zijn voor de desktop gebruikers, door een aangepaste interface. 

Windows-9

Of het nieuwe besturingssysteem effectief Windows 9 meekrijgt blijft onbekend. Momenteel krijgt het systeem de codenaam Threshold mee. Volgens een goed ingelichte bron komt Windows 9 in de lente van 2015 officieel op de markt, de public preview is vanaf deze herfst beschikbaar.

De grootste verandering voor de Windows versie is dat het systeem zich volgens de versie gaat richten op het klassieke startmenu, het startmenu zal aanwezig zijn in desktops en laptops. De tablets en andere apparaten krijgen nog wel het huidige metro menu. De publieke preview van Threshold zou er komen nadat Microsoft de 2de update heeft vrijgegeven van Windows 8.1. De opvolger van Windows 8.1 moet volgens Foley gebruikers van Windows 7 overtuigen om te upgraden naar de nieuwste versie. Veel gebruikers hebben een uprgade uitgesteld vanwege de Windows 8 interface.

Vorig artikelApple iOS 8 download voor iPhone en iPad
Volgend artikel‘Download en installeer iOS8 niet meteen op je iPhone’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in