iPhone 6 voorverkoop gestart bij Dixons, Vodafone, Hi, T-Mobile, KPN en iCentre

De iPhone 6 Plus en iPhone 6 zijn vorige week aangekondigd, vanaf 19 september zijn de nieuwe smartphones zowel bij de providers als fysieke winkels te koop. Bij verschillende providers waaronder Vodafone, KPN heb je de mogelijkheid om de nieuwe iPhone 6 te bestellen. Ook Dixons en iCentre zijn begonnen met het aannemen van pre-orders. 

iPhone-6

Fysieke winkels zonder abonnement:

Bij enkele fysieke winkels en webwinkels is het mogelijk om de nieuwe iPhones te bestellen. Vanaf 26 september worden de bestellingen uitgeleverd, het is mogelijk dat een bestelling eerder en natuurlijk later verzonden kan worden. Bestellen kan bij:

iCentre: Vanaf vrijdag heb je bij iCentre de mogelijkheid om het toestel te pre-orderen.

Dixons: Bij  Dixons heb je de mogelijkheid om het toestel los te kopen inclusief 3jaar garantie. De 128GB en 64GB modellen kunnen nog niet geleverd worden.

Bestellingen bij Dixons worden op 26 september volgens de website geleverd 

Update: De eerste levering bij Dixons is uitverkocht: Tweede levering volgt in oktober, hoe eerder je een bestelling plaatst hoe sneller de levering.

Nederlandse Apple Store:

De Nederlandse Apple store zal geen pre-order aannemen voor de iPhone 6 en iPhone 5 Plus. Apple heeft op de Nederlandse website laten weten dat er geen pre-order zal zijn voor de Nederlandse gebruikers. Wel kan je op de lanceerdatum in Nederland bij de Apple Stores in Nederland de nieuwe iPhone 6 kopen, wel worden er bij de stores lange rijen verwacht.

Bestellen bij de Nederlandse providers:

Het is mogelijk om de iPhone 6 of iPhone 6 te kopen bij verschillende Nederlandse providers. De providers KPN, Vodafone en Hi gaan na middernacht de nieuwe iPhone 6 in Nederland verkopen via een pre-order. Bij KPN, Vodafone en Hi is het mogelijk om de nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus om 0:01 aan te schaffen.

Vorig artikelAmazon koopt nieuw .buy domein voor 3,5 miljoen euro
Volgend artikelSony komt met nieuwe Sony SmartEyeglass

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in