Sony komt met nieuwe Sony SmartEyeglass

Sony heeft vandaag een ontwikkelaarskit van de nieuwe Sony SmartEyeGlass vrijgegeven, het nieuwe product is een concurrent op de Google Glass. Sony laat weten dat ontwikkelaars in het eerste kwartaal van 2015 een prototype van de bril kunnen kopen.

Sony-Smarteyeglass

Sony gaat met de nieuwe digitale bril een poging wagen om een slimme bril te maken, na de wearables gaat Sony ook een wearable ontwikkelen voor op je hoofd. Wel zijn er veel verschillen tussen de Google Glass en de nieuwe bril van Sony, zo beschikt de bril van Sony over twee losse brillenglazen en heeft het design meet weg van een normale bril. Het grootste verschil is dat Sony een monochroom scherm heeft gebruik welke tekst en afbeeldingen toont in verschillende groentinten, het voordeel van dit scherm is dat het zeer weinig energie verbruikt.

De SmartEyeGlass beschikt over een camera, versnellingsmeter, gyroscoop, kompas, helderheidssensor, microfoon. Daarnaast beschikt de nieuwe bril ook over Bluetooth 4.0. De wearables van Sony werken met alle Android-toestellen vanaf een bepaalde Android-versie, de bril werkt al vanaf Android 4.1 maar de camera werkt vanaf Android 4.3.

Vorig artikeliPhone 6 voorverkoop gestart bij Dixons, Vodafone, Hi, T-Mobile, KPN en iCentre
Volgend artikelinternetbedrijf Alibaba maakt spectaculaire entree op beurs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in