OnePlus komt voorlopig niet met een tablet en Wearable

Al enkele tijden ging er een gerucht dat OnePlus met een goedkope high-end tablet op de markt zou komen. OnePlus is bekend van de populaire OnePlus One smartphone, de smartphone wordt momenteel verkocht voor een bedrag van 300 euro en is qua specificaties gelijk aan de iPhone 6 of Galaxy S5. 

Oneplus-4

Topman Carl Pei van OnePlus heeft tijdens een Redit AMA uitgebreid verteld over de OnePlus One smartphone, de opvolger de de plannen voor andere producten. Carl laat weten dat hij nooit had verwacht dat de OnePlus One smartphone zo populair zou worden. Het invite systeem gaat voorlopig nog niet op de schop, het invite systeem is volgens Carl nodig om risico’s te minimaliseren. Ook komt de nieuwe OnePlus One Two in het tweede of derde kwartaal van volgend jaar, de smartphone wordt ook weer via een invite systeem verkocht.

OnePlus One komt voorlopig niet met een tablet. Carl heeft tijdens de AMA van Reddit wel laten weten dat als er een tablet komt dit geen budgetmodel zal zijn. Volgens Carl moet de tablet een echte tablet killer. OnePlus heeft veel ideeën, maar echt duidelijkheid over een tablet en Wearable is nog niet bekend.

Vorig artikelNokia XL maakt rentree op gsm markt
Volgend artikelGoogle komt met leeftijdsbeperking voor Google+

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in