‘Sony komt volgend jaar alleen met Xperia Z4 als vlaggenschip’

Sony zal volgend jaar mogelijk alleen de Xperia Z4 lanceren uit de smartphonelijn van Sony. Naar verwachting komt Sony alleen met de Xperia Z4 smartphone. Dat heeft de website AndroidOrigin laten weten welke al eerder correcte informatie heeft gepubliceerd over de Xperia Z3 compact tablet. 

Xperia-Z2

Volgens de website zal Sony nog maar één high-end smartphone uitbrengen. In 2015 zou Sony zich willen concentreren op één hoofdmodel, de Xperia Z4. In augustus heeft financieel directeur Kenichiro Yoshida ook al laten weten dat het tempo waarmee het bedrijf de nieuwe modellen introduceert omlaag zou gaan.

Specificaties

De specs van de nieuwe Sony smartphone zouden aanzienlijk beter zijn dan de huidige Xperia Z3 smartphone. De smartphone zou een 5,5 inch display krijgen met een qhd-scherm van 2.560 x 1.440 pixels. Naar verluidt is er ook een Snapdragon 810 processor aanwezig welke beschikt over acht cores en een kloksnelheid van 2,8Ghz.

Daarnaast heeft de telefoon 4GB werkgeheugen en 32GB interne opslag volgend de bron. Sony heeft de Xperia Z4 nog niet officieel aangekondigd, maar  de aankondiging is volgens AndroidOrigin in maart 2015.

Vorig artikelNexus 6 begin december in Nederlandse winkels
Volgend artikelApple kampt met leveringsproblemen iPhone 6 en 6 plus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in