Volg de tropische orkaan Gonzalo via Buienradar en de andere weer apps

Morgen opnieuw noodweer in Nederland, het kan morgen nogal onstuimig worden vanwege een restant van de Tropische storm Gonzalo. Met name de zuidelijke kustprovincies gaan het zwaar krijgen, er word een stevige storm verwacht met windkracht 10. Bij windkracht 11 is er sprake van een orkaan. Dit zijn de beste apps om het weer te volgen:

large_td_2

Buienradar is een applicatie welke geschikt is voor de desktop en mobiele platformen. De apps kan je eenvoudig downloaden vanuit de App Store en is geschikt voor verschillende platformen waaronder Android en iOS. Buienradar.nl is niet de enige weer applicatie welke een goed overzicht geeft van de laatste weerstatus van Nederland. Voor één weer alarm is de applicatie Weeralarm.mobi de beste keus aangezien deze applicatie gericht is op de status van het weeralarm in Nederland. Voor een weersverwachting en voorspelling van de komende dagen is Weerplaza één zeer goede keus aangezien deze app éém regenradar en volledige weersverwachting heeft.

Accuweather: Accuweather is een uitgebreide weer-applicatie welke al een ruime tijd beschikbaar in in de Google Play Store en App Store. De Accuweather applicatie is vooral gericht opd e voorspellingen en actuele situatie in Nederland. Wil je een uitgebreid weer overzicht dat is de weer-app van AccuWeather geschikt.

WeatherPro: WeatherPro is een zeer uitgebreide weerapplicatie welke de mogelijkheid geeft om een waarschuwing af te gegeven bij extreem weer, ook is er een handig overzicht voor het weer per uur en de verwachting. De applicatie is voor Android en iOS niet gratis aangezien de applicatie verkocht wordt voor 2,99.

Vorig artikelOnePlus One vanaf 27 oktober voor iedereen te bestellen
Volgend artikelSpecificaties Sony Xperia Z4 uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in