Parrot Bebop drone vanaf december te koop

De Bebop Drone is de nieuwe drone serie van Parrot welke de beschikking heeft over nieuwe functionaliteiten. De bebop van Parrot is vergelijkbaar als de Phantom DJI, wel heeft de Parrot Bebop een prijskaartje van 400 euro. Parrot heeft de drone al in mei van dit jaar aangekondigd, maar daarna is er niks meer vrijgegeven over de drone. Nu blijkt dat de drone voor het einde van het jaar nog in Amerika zal verschijnen. 

De Bebop drone is te bedienen met de smartphone via een speciale applicatie, met de ingebouwde zender heeft de drone een bereik van 200 meter. Maar met een extra zender is er een bereik van 2 kilometer. Intern is er een 14 megapixel camera aanwezig. Intern is er 8GB aan opslagcapaciteit aanwezig.

De drone komt in meerdere versies op de markt zo is er een basismodel voor 400 euro, maar er zijn ook luxere modellen te koop welke verkocht zullen worden rond de 900 dollar. omgerekend zo’n 700 euro. De Bebop verschijnt in december in Amerika. Een Nederlandse release is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelLek in PayPal anderhalf jaar actief
Volgend artikel‘Honderden Nederlandse Android apps onveilig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in