OnePlus one smartphone zonder invite te bestellen

De OnePlus One smartphone is dit weekend zonder invite te bestellen. Normaal gesproken heb je een uitnodiging voor de OnePlus One smartphone nodig. Eerder was de OnePlus One al twee keer eerder zonder invite te koop, maar je moest er wel snel bij zijn. Aangezien de verkoop eerder deze maand nog voor één uur was te bestellen zonder invite. 

Oneplus-8

De smartphone van OnePlus One is nu alleen te koop zolang de voorraad strekt. Er zijn twee edities van het toestel verkrijgbaar. De Silk White-editie kost 269 euro en bezit een geheugenkaartje van 16 GB. Ook is er een Sandstone black versie welke de beschikking heeft over 64GB interne opslag. De Sandstone Black-versie kost 299 euro en wordt geleverd met een geheugenkaartje van 64 GB. Verder hebben de toestellen dezelfde specificaties.

De OnePlus One

De OnePlus One is een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Verder beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 801 chip met een 2,5Ghz quadcore-processor. De processor wordt ondersteund door 3GB aan werkgeheugen. Om het toestel te voorzien van stroom is er een flink accu met een capaciteit van 3100 mAh aanwezig. Ondanks het grote scherm en de flinke accu weegt het toestel maar 162 gram.

Update: De OnePlus One is het gehele weekend te koop zonder invite.

Vorig artikelOnline aangifte bij politie vanaf 2015 met DigiD – update
Volgend artikelNexus 6 zichtbaar in Play Store, nog niet te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in