Honor 6 Plus aangekondigd

Huawei heeft vandaag een grotere versie van de Honor 6 aangekondigd, Honor is een apart merk van Huawei welke voornamelijk is gericht op de goedkopere smartphones. De Honor 6 Plus heeft ook een dubbele camera aan de achterzijde. Door de dubbele camera is het mogelijk om achteraf foto’s te kunnen bijstellen. 

Honor-6-plus

De camera’s welke zich bevinden aan de achterzijde van de smartphone hebben een resolutie van 8 megapixels, ook de camera aan de voorzijde beschikt over een 8 megapixel sensor. De 6 Plus heeft een 5,5 inch full hd-scherm, en een accu met een capaciteit van 3600 mAh.

Intern is er een Kirin 925 octacore processor aanwezig welke is ontwikkeld door Huawei. Het toestel beschikt intern over 3GB aan RAM en tot 32GB interne capaciteit wat je kan uitbreiden via een microSD geheugenkaart. De telefoon is 7,5 millimeter dik en draait op Android 4.4 KitKat. Vooralsnog waren de Honor toestellen alleen te koop in China. Het is nog onbekend of de Honor 6 Plus ook naar Nederland komt. In China wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 1999 Chinese yuan, omgerekend zo’n 255 euro.

Vorig artikelHeist update voor GTA Online officieel
Volgend artikelMMD introduceert 27-inch Philips IPS monitor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in