Marco Polo nu exclusief beschikbaar op Netflix

Marco Polo is een van de nieuwe topseries exclusief op Netflix. Vanaf 12 december heeft Netflix het eerste seizoen van Marco Polo online gezet. Vanaf dit moment zijn er 10 afleveringen te zien op  Netflix. 

Netflix heeft de nieuwe serie; Marco Polo in de markt gezet als de tegenhanger van Game of Thrones. Netflix heeft internationale rechten op “Marco Polo”. Het doel is om van de serie een succes te maken. De serie is gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger in een wereld vol hebzucht, verraad en rivaliteit in het China van de 13de eeuw. De serie is zeker niet goedkoop voor Netflix aangezien het bedrijf 9 miljoen dollar per aflevering heeft uitgeven. De reeks kost Netflix maar liefst een bedrag van 90 miljoen, waardoor Marco Polo de duurste serie is na Game of Thrones.

De eerste tien afleveringen van de serie zijn onder andere in Italië, Kazachstan en in Maleisië opgenomen. De serie is geproduceerd door John Fusco en is uitgegeven als een Netflix Orginal. Hierdoor is de serie alleen te bekijken op netflix. Netflix ziet Marco Polo als een lange film in plaats van een echte serie.

Series op netflix

Netflix is volop bezig met de ontwikkeling en productie van eigen series om zo de klanten aan zich te binden. De core business van Netflix is voornamelijk het streamen van media, maar ook als makers van uitmuntende tv-series is Netflix steeds populairder. In het verleden heeft Netflix al enkele series getoond op het platform waaronder; House of Cards en Orange is the New Black.

 

Vorig artikel‘Stille modus weer aanwezig in Android 5.1’
Volgend artikelNexus 6 verkrijgbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in