Uitrol Android 5.0 voor LG G3 van start

LG is in Nederland begonnen met de uitrol van Android 5.0 voor de Nederlandse LG G3 gebruikers. Verschillende LG G3 gebruikers melden dat de update al gedownload kan worden. 

LG-G3

De update naar Android 5.0 Lollipop is nu ook beschikbaar voor de Nederlandse LG G3. De uitrol verloopt altijd in fases, hierdoor is de kans groot dat je nog even geduld moet hebben voordat jouw toestel wordt voorzien van de Android 5.0 update. Aangezien de update al op verschillende Nederlandse toestellen is uitgerold is de kans groot dat binnen enkele dagen de update naar alle smartphones wordt uitgerold, de uitrol is ook afhankelijk van de provider, aangezien er vaak aanpassingen zijn vereist voor een nieuwe Android versie door de provider.

Android 5.0 beschikt over vele verbeteringen waaronder het nieuwe Material Design. Vooral het vergrendelscherm en notificatiecentrum zijn flink aangepast. Afgelopen zomer kwam de LG G3 in Nederland uit, de smartphone beschikt over een Quad HD beeldscherm met en formaat van 5,5-inch wat goed is voor een resolutie van 1440×2560 pixels. Het toestel wordt verder aangedreven door een 2,5Ghz quad core processor in combinatie met 3GB aan RAM.

 

Vorig artikelNexus 6 verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelHonor T1: 8-inch tablet voor een betaalbare prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in