Honor T1: 8-inch tablet voor een betaalbare prijs

Honor is een recent bedrijf welke onderdeel is van Huawei. Afgelopen maanden heeft het bedrijf de eerste producten naar de Europese markt gebracht. Naast smartphones heeft het bedrijf nu ook een nieuwe tablet aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Honor T1 tablet. 

Honor T1

De Honor T1 is voornamelijk een tablet in het budget segment en beschikt over redelijke specificaties. Zo beschikt de tablet over een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels welke is gebaseerd op de IPS technologie. Intern is er een quad core processor aanwezig met een kloksnelheid van 1,2Ghz. De tablet wordt van stroom voorzien van een 4800mAh interne accu. Honor claimt hiermee overigens een stand-by tijd van 20 dagen. Verder is het apparaat voorzien van 1 GB werkgeheugen, 8GB opslag en een 5 megapixel camera aan de achterzijde van de tablet. Aan de voorzijde is een 0,3 megapixel camera aanwezig.

De lichtmetalen behuizing van de tablet meet 210,6 x 127,7 x 7,9 millimeter en beschikt over vele standaard aansluitingen en connectiviteit mogelijkheden. Qua connectiviteit beschikt de tablet over 802.11n WiFi en Bluetooth 4.0. De Honor T1 wordt per direct verkocht voor een prijs van 129,99 euro.

Vorig artikelUitrol Android 5.0 voor LG G3 van start
Volgend artikelHificorner.nl breidt uit naar Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in