Specificaties HTC Hima smartphone opgedoken

De specificaties van de HTC Hima smartphone zijn opgedoken. Al enige tijd is er informatie bekend over de nieuwe HTC Hima smartphone, de nieuwe smartphone moet namelijk de opvolger worden van de HTC One M8 smartphone. Deze week is er meer informatie opgedoken in de benchmarkapplicatie AnTuTu. 

HTC Hima

HTC Hima specificaties: 

HTC heeft ook een persuitnodiging gestuurd voor de CES welke in januari zal gaan plaatsvinden in Las Vegas. Het toestel waar HTC aan werkt is de HTC Hima. De specificaties waren al eerder uitgelekt, zo beschikt de smartphone over een Snapdragon 810-chipset van Qualcomm en 3GB aan werkgeheugen. Het scherm krijgt een diagonaal van 5-inch en een resolutie van 1920×1080 pixels. De accu is een 2840mAh exemplaar.

Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop met daaroverheen de nieuwe Sense 7.0 interface. De camera op de achterzijde is volgens Twitteraar @upleaks een 20,7 megapixel exemplaar. De frontcam zou een 13 megapixel of 4 ultrapixel variant kunnen zijn. Volgens de AnTuTu gegevens beschikt de smartphone over een 13 megapixel front camera.

Vorig artikelVLC Player binnenkort weer beschikbaar voor iOS
Volgend artikelPoint of View gaat Trooper 100 drone verkopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in