Samsung Galaxy S6 krijgt 4GB aan werkgeheugen

Samsung is van plan om de Galaxy S6 te voorzien van 4GB aan werkgeheugen. Het toestel zal ook beschikken over een Snapdragon 810-processor. Volgens een Koreaanse bron zal Samsung de Galaxy S6 uitrusten met de beste specificaties welke op dit moment beschikbaar zijn, zo zou de smartphone beschikken over een Snapdragon 810 processor. 

Galaxy-S6

Volgens een Koreaanse bron zal Samsung de Galaxy S6 uitrusten met de beste specificaties welke op dat moment beschikbaar zijn. Zo krijgt de smartphone een Snapdragon 810 processor in combinatie met 4GB aan werkgeheugen volgens de Koreaanse bron. Volgens de bron zal het toestel in twee varianten gaan komen, zo komt er een 3GB en 4GB model.

Verder zal de smartphone beschikken over een QuadHD scherm met een resolutie van 5,5-inch. De twee varianten van het toestel zullen ook beide over een andere processor gaan beschikken, waaronder een Exynos processor en een Qualcomm. Naar verwachting krijgt de achtercamera een module van 20 megapixels terwijl de front camera beschikt over een module van 5 megapixels. Samsung zal tijdens het Mobile World Congress de smartphone onthullen.

 

Vorig artikelAldi verkoopt Medion MD99466 10.1- inch Touch Notebook
Volgend artikelGratis game bij reservering GTA 5 voor PC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in