Popcorn Time even populair als videodienst netflix

Popcorn Time is vooral in Nederland behoorlijk populair. Het gaat erg goed met de illegale videodienst Popcorn Time. In een jaar tijd is de illegale streamingsdienst bijna net zo groot geworden als netflix. Dit is zichtbaar in onlangs verschenen cijfers van Google Trends. 

Popcorn-TIme

Google Trends bekijkt hoeveel er naar een bepaalde zoekterm wordt gezocht. Uit de resultaten blijkt dat Popcorn Time net zo hoog scoort als netflix. Netflix is nog steeds populair in Nederland, maar Netflix ziet wel de opkomst van Popcorn Time. Popcorn Time is daarom ook een van de grotere concurrenten. Het grote voordeel van Popcorn Time is dat de dienst volledig gratis is in Nederland.

Ondanks de duidelijke en strakke interface blijft de dienst nog steeds illegaal in Nederland. Sinds april 2014 is het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal strafbaar. Via Popcorn time is het eenvoudig om content te downloaden via het torrent protocol. De dienst is vergelijkbaar met The Pirate Bay, alleen is de interface voor het bekijken van video’s eenvoudiger, en kan je de video direct tijdens het downloaden bekijken.

Vorig artikelParrot Bebop drone vanaf januari in Nederland te koop
Volgend artikelGaat Snapchat journalistieke content verwerken in app?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in