Gaat Snapchat journalistieke content verwerken in app?

Het lijkt erop dat fotochatdienst Snapchat werkt samen met een aantal mediabedrijven aan een nieuwe platform in de app waardoor er ook artikelen, video’s en foto’s worden aangeboden via de applicatie. het zou daarbij gaan om content van CNN, ESPN, National Geographic, Vice en Yahoo.

Snapchat-app

De geruchten zijn afkomstig van The New York Times. Volgens de bron zou Snapchat van plan zijn om een apart onderdeel te ontwikkelen in de app waarin journalistieke content getoond zal worden. In het Discover onderdeel zijn verschillende media onderdelen aanwezig welke zijn aangeboden door verschillende mediapartners welke werken in combinatie met Snapchat.

Er zouden al enkele overeenkomsten zijn met CNN, ESPN, National Geographic, Vice en Yahoo. Snapchat zou geld verdienen via de verkoop van advertenties in het Discover onderdeel. Snapchat is voornamelijk populair door de aanwezigheid van de geposte berichten en foto’s, en dat de foto’s na een korte tijd automatisch verwijderen. Snapchat probeert al enige tijd de inkomsten te verhogen van de dienst.

Vorig artikelPopcorn Time even populair als videodienst netflix
Volgend artikelChina begonnen met blokkeren VPN diensten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in