Nieuwe budgetsmartphone van Sony opgedoken in benchmark resultaten

Specificaties van een nieuwe Sony toestel zijn opgedoken in een online benchmark, het gaat hierbij om de nieuwe Sony E2003 of E2033, dit is waarschijnlijk de interne naam welke door Sony wordt gebruikt. Het zou mogelijk gaan om de nieuwe Sony Xperia E4 smartphone. 

Sony Xperia M2 - Black

Eind 2014 zijn er berichten opgedoken over de Xperia E4 smartphone van Sony. Dit is een goedkope Andorid smartphone welke beschikt over degelijke hardware, vandaag zijn er diverse benchmark resultaten van de E2003 en E2033 online gespot. Vermoedelijk gaat het om een nieuw instapmodel van Sony.

De Sony Xperia E2003 zou beschikken over een 4,6-inch scherm met een resolutie van 540×960 pixels, een 1,4Ghz Quad core processor en 1GB aan werkgeheugen. Verder heeft het toestel de beschikking over 8GB aan opslag en over Android 4.4 Kitkat. Aan de voorzijde is een 2 megapixelcamera aanwezig terwijl er aan de achterzijde een 5-megapixel model zichtbaar is. Wellicht zal Sony de smartphone in Barcalona tijdens het Mobile World Congress onthullen.

Vorig artikelGoogle heeft in 2014 10 miljoen chromecast dongles verkocht
Volgend artikelMicrosoft stopt met allerlaatste Windows RT tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in