Android 5.0 Lollipop update beschikbaar voor Galaxy S4 LTE

Al enige tijd gaan er geruchten rond over de Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy S4. Sinds vandaag is Samsung begonnen met de uitrol van de Android 5.0 Lollipop update voor een aantal toestellen, het gaat hierbij specifiek om een uitrol voor het LTE-A model. Een update voor de overige toestellen kunnen we snel verwachten.

Android-Lollipop

Sinds vorige week is de Andorid 5.0 update voor de Galaxy S4 beschikbaar voor een aantal landen, Waaronder Rusland, Duitsland, Slovenië en Tsjechië. Volgens verschillende bronnen binnen Samsung is de update nu uitgerold in een drietal landen. De update komt binnenkort ook naar overige landen waaronder Polen, Griekenland, Frankrijk, Spanje en Nederland.

Een exacte datum voor de Android 5.0 update voor de Galaxy S4 is nog onduidelijk, maar gezien de status van de update kan het niet lang meer duren, voordat de update wordt uitgerold in Nederland.

Vorig artikelBlackBerry OS 10.3.1 update vanaf volgende week beschikbaar
Volgend artikeliOS 9 vooral gericht op stabiliteit

1 REACTIE

  1. Update galaxy note 4 910c Poolse versie lollipop is binnen. Ik heb deze Poolse versie via Belsimpel besteld. Toestel loopt soepeler en stabieler.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in