Coolblue verlaagt prijs van VandaagNog verzendmogelijkheid

Coolblue is een webwinkel waar vele producten verkrijgbaar zijn in verschillende categorieën. Voor de consument welke interesse heeft in tech producten is er zo goed als bijna alles te krijgen op gebied van tablets, computers, smartphones en WiFi. Naast de techproducten  zijn er ook andere producten verkrijgbaar bijvoorbeeld in de fietsslotstore.nl of broodroostercenter.nl. 

VandaagNog

Coolblue beschikt over vele verzend mogelijkheden, standaard is voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Maar als je nog sneller een pakket wil ontvangen is er ook de dienst; VandaagNog. Daarmee ontvang je een pakket op dezelfde dag nog. De bezorgoptie VandaagNog bestaat al sinds het najaar van 2012, maar nu is de prijs flink omlaag gegaan.

Voorheen kostte het achttien euro om het product nog dezelfde dag te laten verzenden, nu is de prijs aangepast naar tien euro. Die bestellingen worden op zijn snelst drie uur later afgeleverd, ergens tussen zes en tien uur ‘s avonds. Wel moet je uiterlijk voor drie uur bestellen indien je het pakket zelf wil ontvangen.

Vorig artikelSamsung Galaxy S6 unpacked 2015: Liveblog/ Livestream
Volgend artikelAcer komt goedkope Android smartphone voor 89 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in