HTC One M9: Prijs, beschikbaarheid en specificaties

HTC heeft zojuist tijdens een evenement de nieuwe HTC One M9 op de markt gebracht, de HTC One M9 moet de huidige HTC One M8 gaan opvolgen. De nieuwe smartphone beschikt over een Snapdragon 810 octacore processor en een sterk verbeterde camera. Veel van de eigenschappen zijn wel behouden van de HTC One M8. 

HTC-One-M9

De HTC One M8 beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De behuizing is gemaakt van aluminium. De One M9 wordt aangedreven door een Snapdragon 810-octacore van Qualcomm. Deze 64bits-chip bestaat uit vier snelle Cortex A57-kernen op 2GHz en vier A53 cores welke draaien op 1,5Ghz. Het werkgeheugen is 3GB en er is standaard 32GB opslagcapaciteit aanwezig, tevens kan je de interne opslag uitbreiden via de micro-sd aansluiting.

HTC heeft nog steeds een ultrapixel camera gebruikt, maar deze is wel alleen aan de voorkant van de smartphone aanwezig. Als hoofdcamera heeft de fabrikant gekozen voor een 20-megapixelsensor met een sensor van 1/2,5″. De nieuwe smartphone van HTC draait op Android Lollipop, aangevuld met de Sense 7 interface.

Beschikbaarheid

De HTC One M9 heeft een adviesprijs van 749 euro en moet vanaf 31 maart beschikbaar zijn in onder andere Nederland.

Vorig artikelWebsite belastingdienst kampt met problemen vanwege belastingaangifte 2014
Volgend artikelALCATEL ONETOUCH introduceert IDOL 3 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in