ALCATEL ONETOUCH introduceert IDOL 3 smartphone

Alcatel OneTouch heeft vandaag vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de ne nieuwe Idol 3 serie. De Idol 3 is beschikbaar in een aantal varianten waaronder een 4,7-inch en 5,5-inch model. De smartphone is vooral gericht op muziek en technologie, zo zijn er twee front facing speakers aanwezig. 

Alcatel-iDol

Ook is de IDOL 3 uitgerust met een 13-megapixelcamera camera. En daarbovenop is de IDOL 3 honderd procent omkeerbaar, aangezien de interface automatisch wordt aangepast. De hogeresolutiecamera aan de achterzijde met 13 megapixels heeft een groot diafragma voor situaties met weinig licht. De camera aan de voorzijde biedt een brede kijkhoek van maar liefst 84 graden.

De smartphones zijn beschikbaar in twee verschillende maten waaronder een 4,7 en 5,5-inch model. Het model van 4,7-inch beschikt over een quad-core CPU en een HD-scherm. Het 5,5-inch model heeft de beschikking over een octa-core CPU in combinatie met een Full HD scherm. Beide smartphones hebben 4G LTE ondersteuning en standaard Android 5.0 Lollipop. De IDOL 3 (4,7) en IDOL 3 (5,5) zullen voor 229 euro in de Nederlandse winkels verkocht worden.

Vorig artikelHTC One M9: Prijs, beschikbaarheid en specificaties
Volgend artikelALCATEL ONETOUCH introduceert Pixi 3

1 REACTIE

  1. mooi ontwerp, lekker dun en lollipop! wanneer is deze beschikbaar? ik zoek al een tijdje een 5+ inch scherm en 230 euro is een mooie prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in