Sony presenteert nieuwe Xperia Z4 smartphone

Sony heeft vandaag in Japan de nieuwe Xperia Z4 onthuld. De nieuwe smartphone is iets dunner en lichter dan de Xperia Z3, welke afgelopen september op de markt is gebracht. Het uiterlijk is nauwelijks aangepast. Opnieuw beschikt de smartphone over een 5,2-inch scherm met een behuizing van aluminium en glas. 

Xperia-Z4

Aan de achterkant van de smartphone is er een 20.7 megapixel camera aanwezig, de camera aan de voorzijde heeft ten opzichte van de voorganger wel een update gekregen. Deze camera is van een 2,2 megapixel sensor naar een 5,1 megapixel sensor gegaan. Bovendien is de front camera ook voorzien van een optische beeldstabilisatie.

De Xperia Z4 is met een doorsnee van 6,9 millimeter net iets dunner dan de Xperia Z3 van 7,3 millimeter. Ook het gewicht is aangepast, de smartphone weegt namelijk slechts 144 gram. Net als de overige Xperia Z smartphones is de Z4 ook stof en waterdicht. Qua interne specificaties is de smartphone wel verbeterd, zo is er een Snapdragon 810 processor aanwezig. Wel is opmerkelijk dat er minder accucapaciteit aanwezig is, deze is namelijk teruggebracht van 3100mAh naar 2930mAh. Er wordt standaard 32 GB opslagruimte en 3 GB werkgeheugen meegeleverd op de Xperia Z4.

Vorig artikelSony Lek: Beelden Xperia Z4
Volgend artikelTesla bijna verkocht aan Google voor 11 miljard dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in