Windows 10 voor smartphones komt mogelijk rond september

Het was al duidelijk dat Windows 10 deze zomer op de markt zal komen, nu is duidelijk geworden dat Microsoft Windows 10 voor de smartphones op een later moment zal onthullen. Microsoft loopt voor de telefoonversie achter op schema en hint nu zelf op een release in september voor het smartphoneplatform. 

Windows-10-smartphone

Microsoft heeft als prioriteit om als eerste  Windows 10 voor de computers uit te brengen. Ook zullen sommige functies niet in de eerste versie van Windows 10 zitten, denk hierbij aan de Skype integratie in de berichten app. Als we de CEO van AMD mogen geloven komt de release van Windows 10 voor de computer in dit najaar.

Voor Microsoft is het onmogelijk om alle nieuwe functionaliteiten gelijktijdig uit te brengen voor alle apparaten. Op dit moment zijn er al wel testversies van Windows 10 voor smartphones, maar deze zijn in vergelijking met de pc versie nog in een beginnende fase, zo zijn er nog maar weinig functies beschikbaar en zijn er nog vele bugs aanwezig waardoor de versie niet echt stabiel is.

Vorig artikelBekijk de KNVB bekerfinale tussen PEC en FC Groningen live op tv
Volgend artikelSamsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge hebben last van RAM problemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in