Specificaties nieuwe Moto X 2015 opgedoken

Motorola lijkt te werken aan een nieuwe opvolger van de Moto X smartphone. Van de nieuwe smartphone zijn inmiddels een aantal specificaties uitgelekt, zo krijgt de smartphone volgens Motorola een 5,2-inch scherm met een HD kwaliteit. 

motorola-moto-g-4

Motorola gebruikt een super amoledpaneel met een formaat van 5,2-inch voor de smartphone, dit scherm zorgt voor een HD resolutie van 2560×1440 pixels. In de smartphone zit een Snapdragon 808-processor, dit is dezelfde chipset welke ook gebruikt wordt in de nieuwe LG G4 smartphone. Deze chipset heeft acht kernen met een maximale kloksnelheid van 1,8Ghz. Volgens de bron gebruikt Motorola 4GB aan RAM in de PC. De opslagcapaciteit bedraagt 32 of 64GB. Of Motorola met meerdere varianten komt is nog onduidelijk.

Aan de voorzijde krijgt de smartphone een camera met een kwaliteit van 5 megapixel camera. Motorola plaatst aan de achterkant van de smartphone een camera met een sensor van 16 megapixels. De interne accu krijgt met een capaciteit van 3280mAh een behoorlijke inhoud. Wanneer Motorola de nieuwe Moto X zal uitbrengen is nog onduidelijk.

Vorig artikelGoogle gaat Android M eind mei onthullen tijdens ontwikkelaarsconferentie
Volgend artikelOpnieuw groot beveiligingsprobleem in Lenovo laptops

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in