Huawei toont G8 met vingerscanner in China

Huawei heeft vandaag in China een nieuwe smartphone getoond voor de Chinese markt, het gaat hierbij om de nieuwe Huawei Ascend G8 smartphone, de smartphone was al eerder opgedoken bij TENAA, maar is nu officieel. 

Huawei_G8_Gold

De Huawei G7 had de beschikking over een 720p scherm, de opvolger de Huawei Ascend G8 beschikt over een scherm met een resolutie van 1080p, de grootte van het scherm is gelijk gebleven, zo beschikt de smartphone over een 5,5-inch scherm. Intern is er veel verbeterd, zo is de chipset aanwezig naar een Snapdragon 615 met een Adreno 405 GPU, aan de achterzijde is er een metalen body aanwezig met een vingerafdrukscanner.

De telefoon komt in twee verschillende varianten beschikbaar, waaronder één met 16GB en 2GB werkgeheugen. De overige versie beschikt over 32GB opslag en 3GB aan RAM. De prijzen voor de twee zijn omgerekend 370 en 434 US-dollar. Verder komt hij in drie kleuren: wit, goud en zwart.

Het is nog onduidelijk of de smartphone ook buiten China op de markt zal verschijnen. Gezien de Ascend G7 hier verkrijgbaar is, kunnen we verwachten dat Huawei de smartphone ook in Nederland zal gaan uitbrengen.

Vorig artikelOnePlus 2: Reserveringslijst geopend
Volgend artikelMeerkat werkt samen met GoPro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in