Microsoft toont render Lumia 550

De Lumia 550 is een smartphone welke al een aantal maanden op de planning staat, het is inmiddels wel duidelijk dat Microsoft volgende week de Lumia 950 en Lumia 950 XL op de markt zal gaan brengen. 

microsoft-lumia-550-render

Microsoft heeft naast de high-end smartphone ook nog een Lumia 550 op de planning staan, waarschijnlijk zal deze smartphone op 6 oktober aangekondigd worden. Met het uitlekken van een authentieke persrender van de Lumia 550 lijkt het nu definitief voor de hand te liggen dat ook de Lumia 550 volgende week zal verschijnen tijdens het evenement.

De Lumia 550 wordt een smartphone welke zal beschikken over een zeer interessante verkoop prijs, zo wordt de smartphone verkocht voor onder de 150 euro. Bekend is dat het toestel voorzien zal zijn van een 4,7 inch groot AMOLED beeldscherm met een 720p HD (720 x 1280 pixels) beeldschermresolutie.

Aan de voorzijde van de smartphone zal er een 5 megapixel camera aanwezig zijn, aan de achterkant is er een 2 megapixel camera te vinden. Intern zal er een 1905 interne accu aanwezig zijn welke de smartphone van een lange accuduur moet voorzien.

Vorig artikelEredivisie voetbal live volgen: Welke apps zijn het beste
Volgend artikelPaniek om Windows 7 testpatch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in