Nieuwe Microsoft Band 2 aangekondigd

Microsoft heeft zojuist de Microsoft Band onthuld tijdens een Windows 10 Device Event. De nieuwe Microsoft Band komt nog deze maand op de markt, en zal voor 249 dollar verkocht worden. Een Nederlandse prijs is vooralsnog niet bekend. 

Microsft-Band

Tijdens het Windows 10 Devices Event is een nieuwe Microsoft Band aangekondigd door Microsoft. De nieuwe versie beschikt over een hoop nieuwe verbeteringen. De nieuwe Microsoft Band beschikt over een nieuw design, welke is geoptimaliseerd voor het sporten. Het design is flexibel en comfortabel. De nieuwe Microsoft Band maakt gebruikt van een curved glas, hierdoor past de band goed om de pols.

Ook is de nieuwe smartwatch voorzien van Gorilla Glass waardoor deze extra sterk is tegen beschadigen zoals krassen. De nieuwe Microsoft Band zal ook gebruik gaan maken van de nieuw Cortana techniek, hierdoor is de bediening eenvoudiger, verder bevat de Band een Vo2 Max meter, hierdoor kan je meten hoeveel zuurstof jouw lichaam binnen een minuut kan verwerken.

De nieuwe Microsoft Band zal vanaf 30 oktober verkocht worden en is vanaf vandaag beschikbaar als een pre-order. De prijs voor de nieuwe Band ligt op 249 dollar.

Vorig artikelTwitter Moments toont belangrijkste gebeurtenissen
Volgend artikelMicrosoft kondigt Lumia 950 en Lumia 950 XL officieel aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in