Light komt met camera met 16 lenzen

De Light L16 is een nieuwe camera welke de grootte heeft van een smartphone, de foto’s kunnen gemaakt worden in een resolutie van 53 mega pixels, hiervoor maakt de camera gebruikt van 16 interne lenzen. 

Light

De 16 lenzen zijn verspreid over de achterkant van de camera, het zijn dezelfde soort lenzen zoals deze ook in de smartphones worden gebruikt, maar dan een groter aantal. Hierdoor is er een foto mogelijk in een hogere kwaliteit.

De lenzen in de L16 zijn afgestemd op verschillende brandpuntsafstanden. Vijf lenzen hebben een beeldafstand van 35mm terwijl er vijf een afstand hebben van 70mm. Ook zijn er zes lenzen aanwezig welke scherp stellen op 150mm. Hierdoor is het mogelijk om op drie standen in te zoomen bij het maken van een foto. Ook is het achteraf mogelijk om de scherpte van een foto aan te passen.

De camera draait op Android en heeft Wi-Fi-ondersteuning, wel moet je voor de L16 behoorlijk veel neerleggen, vanaf 2016 wordt de camera verkocht voor 1299 dollar, terwijl de prijs in november 2016 zal stijgen naar 1699 dollar.

 

Vorig artikelCBP: inloggen bij DigiD is niet veilig genoeg
Volgend artikelWhatsapp voegt cloud backup toe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in