Komt er een zwart gouden iPhone 6s?

De iPhone 6S is er een verschillende maten en soorten, zo zijn de kleuren van de iPhone 6 aanwezig en is er een nieuwe rosé gold variant welke beschikbaar is voor de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Er is een kleine hoop dat Apple ook met een nieuwe Black Gold Coating komt voor de nieuwe iPhone, in de praktijk ziet het er erg goed uit. 

black-gold-iphone-6s

Het Vietnamese bedrijf Karalux heeft een zwart gouden coating voor de iPhone 6S bedacht, met de nieuwe coating heb je iets exclusiefs in handen. Bij Karalux was het al eerder mogelijk om een iPhone te bestellen in een 24K goud variant. De Black Gold variant is gemaakt door goud te mengem met rhodium.

Het nadeel van de zwart gouden iPhone 6S is wel de prijs, aangezien de Black Gold variant nogal prijzig is. Het vergulden duurt acht uur en kost rond de 2300 dollar, hierbij krijg je een iPhone 6S variant met 64GB aan opslag. Het 16GB model is iets goedkoper, maar het scheelt zeker niet veel.

Wat ons betreft is de coating zeer goed gelukt op de iPhone 6S, helaas voor vele buiten het budget. Maar wellicht komt Apple tijdens de lancering van de iPhone 7 met een aantal nieuwe kleuren waaronder Black Gold. Voor nu moeten we het doen met de standaard kleuren welke door Apple gebruikt worden.

Vorig artikelWhatsapp voegt cloud backup toe
Volgend artikelBatterij iPhone 6S breekt records

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in