HTC One A9 smartphone officieel

HTC heeft  vandaag zoals al verwacht de nieuwe HTC One A9 op de markt gebracht. Het nieuwe toestel beschikt over een metalen behuizing en goede midrange specificaties. Wel is het prijskaartje van de smartphone behoorlijk. 

htc-one-a9-gr-882x571

HTC One A9 smartphone

De smartphone is inmiddels officieel uitgebracht door HTC, wel was het toestel al volledig uitgelekt via bronnen. HTC heeft de smartphone uitgerust met een 5-inch amoled scherm met een Full HD resolutie, intern is er een Snapdragon 617 chip van Qualcomm te vinden. Verder heeft de smartphone de beschikking over 2GB aan RAM en 16GB interne opslag. Aan de voorzijde is een homeknop te vinden welke tevens bedoeld is op de vingerafdrukscanner.

Foto’s en video’s worden mogelijk gemaakt door de 13 megapixel camera aan de achterzijde, deze is voorzien van een flitser een optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde is er een 4 ultrapixel ftontcamera te vinden.

Beschikbaarheid

De HTC One A9 wordt verkocht voor een adviesprijs van 599 euro, de A9 is vanaf de eerste week in november beschikbaar. Wanneer de smartphone naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelGoogle Maps krijgt ondersteuning voor POI’s
Volgend artikelApple Music heeft 6,5 miljoen abonnees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in