Fairphone 2 blijkt makkelijk te repareren

De Fairphone 2 is een smartphone van Nederlandse bodem, de eerlijke smartphone heeft bij de iFixit de maximale score weten te halen op gebied van het repareren van de smartphone. Dit betekent dat het de makkelijkst te repareren smartphone is die het bedrijf ooit gehad heeft.

fairphone-2

De Fairphone 2 is gedeeltelijk modulair opgezet, hierdoor is het voor de gebruiker mogelijk om onderdelen te wijzigen, via enkele handelingen is het mogelijk om de smartphone volledig uit elkaar te halen. et toestel is dan ook ontworpen om gemakkelijk uit elkaar gehaald te worden.

Volgens iFixit was er wel een nadeel, de smartphone beschikt over een LCD scherm, waarbij het Glas en het LCD scherm uit één scherm bestaan. it maakt het gemakkelijk om het hele onderdeel los te halen, maar maakt het vervangen fors duurder, omdat je beide onderdelen moet vervangen.

Fairphone 2: Beschikbaarheid

Over twee weken wordt de smartphone uitgeleverd voor de gebruikers welke de smartphone hebben gepreorderd. Vanaf januari 2016 wordt de smartphone voor iedereen toegankelijk.

Vorig artikelLeica onthult goedkope variant M Typ 240
Volgend artikelSamsung Galaxy J3 te koop in China

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in